Pentuja - Puppies

Pentusuunnitelmia vuodelle 2021 - Puppy plans for 2021

Pentua ei voi varata puhelimitse, vaan varaus vaatii aina henkilökohtaisen tapaamisen, jotta voimme tutustua toisiimme puolin ja toisin. Kilauta mieluiten illalla klo 16 jälkeen tai viikonloppuna tai ota yhteyttä sähköpostitse.

Pennut luovutetaan uusiin koteihinsa noin kahdeksan viikon ikäisinä, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja useampaan kertaan madotettuina. Pentu saa mukaansa laajan pentupaketin, kirjalliset ruokinta- ja hoito-ohjeet, Suomen Irlanninterrierit ry:n Irskioppaan, pennulle tuttua ruokaa sekä makuualustan tai peitteen pentukodista. Tietopaketti annetaan tarvittaessa pennun varaajille jo etukäteen tutustumista varten.

Meillä ei ole erillisiä kenneltiloja, vaan kaikki koiramme elävät samoissa tiloissa kuin me ihmisetkin. Pennut ja emä viettävät omassa huoneessaan ensimmäiset 3-4 viikkoa, sen jälkeen ne muuttavat asumaan tuvan puolelle ja totuttelevat tavallisiin elämisen ääniin ja suureen maailmaan sekä talon toisiin koiriin.

Koiran kaupassa ja sijoituksessa noudatetaan Suomen Kennelliiton ohjeita ja käytetään Suomen Kennelliiton kauppasopimusta sekä sopimusta narttu- ja uroskoiran sijoituksesta. Liitän pennun uuden omistajan Suomen Irlanninterrierit ry:n jäseneksi mikäli niin halutaan.

Haluan jatkossakin kuulla uutisia kasvateista ja heidän elämästään, olivat ne sitten iloisia tai surullisia, mukavia tai ikäviä. Autan ja neuvon mielelläni mahdollisuuksien mukaan erilaisissa koiran hoitoon, trimmaukseen, harrastuksiin ja koetoimintaan liittyvissä asioissa. Pennut ovat myös aina tervetulleita kyläilemään pentukotiinsa ja vierailen ilomielin kasvattien kotona myös pentuajan jälkeen. Jos jostain syystä et voi enää pitää koiraa itselläsi, ilmoitathan siitä heti minulle, jotta voimme etsiä koiralle yhdessä uuden ja sopivan kodin.

Jos ongelmia tai mitä tahansa kysyttävää tulee, voit ottaa yhteyttä 24/7. Autan aina mielelläni!

Toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan tulemme järjestämään kasvateille yhteisiä tapaamisia. Voimme vaikkapa harjoitella näyttelyesiintymistä, trimmaamista tai vaikka tutustua isommalla tai pienemmällä porukalla esimerkiksi jäljestyksen alkeisiin.

Pennut myydään sitoutuneisiin ja aktiivisiin koteihin ensisijaisesti perheenjäseniksi, lemmikeiksi ja harrastuskavereiksi. Jos kasvatteja on aikomus käyttää jalostukseen, tulee jalostusasioissa ottaa aina ensin yhteyttä kasvattajaan.

Varpu 2017

Hilla adoptoi myös chihuahua-vauva Alman ja hoiti sitä viiden viikon ajan samalla kuin Varpua. *** Hilla adopted a tiny Chihuahua puppy Alma and fostered it for about five weeks.